Objavljena lista zvijezda koje dolaze na krunidbu Charlesa III

Piše: Selma Bošković

Foto: Instagram @itsroyalgram @pointdevue

Holivudski glumac Tom Cruise i glumica Joan Collins najnovija su u nizu zvjezdanih imena koje će nastupiti na krunidbenom koncertu Charlesa III 7. maja, piše “BBC”. Pustolov Bear Grylls i Sir Tom Jones također će im se pridružiti u unaprijed snimljenim skečevima kako bi proslavili krunidbu kralja i kraljice. Koncert u nedjelju, 7. maja održat će se u dvorcu Windsor pred 20 hiljada ljudi, a prenosit će ga i televizija i radio “BBC”.

U unaprijed snimljenim skečevima za koje se tvrdi da otkrivaju slabo poznate činjenice o monarhu sudjelovat će brojne poznate osobe, među kojima i bivši profesionalac “Strictly Come Dancinga” Oti Mabuse, a tu je i nastup Winnie the Pooha.

U nastup su uključeni i Take That, Katy Perry, Lionel Richie, kao i klasični izvođači uključujući Andreu Bocellija i velškog bas-baritona “Sir Bryn Terfela”. Muzičari Paloma Faith, Murs Olly, rock gitarist Steve Winwood, (Nicole Scherzinger iz “The Pussycat Dolls” i kineski pijanist Lang Lang također su dodani u postavu, zajedno s nigerijskim kantautorom Tiwom Savageom, DJ Peteom Tongom te pobjednicom talent šoua “The Piano TV – Lucy”. Holivudska zvijezda Sonam Kapoor također je odabrana da održi govorni nastup.

– Uz zadivljujuću pozadinu dvorca Windsor, bit će to večer puna nezaboravnih trenutaka u kojima će Njihova Veličanstva i svi u Ujedinjenom Kraljevstvu moći uživati – najavila je Kate Phillips, direktorica “BBC-ja”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti