Još jedno slavlje u Jordanu: Kraljica Rania ne krije sreću zbog mlađe kćerke

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @queenrania

Ne prestaju slavlja u jordanskoj kraljevskoj porodici. Nakon što se njihova kćerka, princeza Iman, nedavno udala za Jameela Alexandera Thermiotisa, a teku i posljednje pripreme za vjenčanje njihovog sina, budućeg kralja princa Husseina, ovih su dana otputovali do Amerike, a sve kako bi s 22-godišnjom princezom Salmom proslavili njen veliki uspjeh.

Na svom Instagram profilu 52-godišnja kraljica Rania zabilježila je ovaj posebni trenutak snimljen u Los Angelesu, nakon što je Salma službeno diplomirala na Univerzitetu Južne Kalifornije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Kraljica je objavila tri fotografije, na prvoj poziraju majka i kćerka, na drugoj ponosni otac, jordanski kralj Abdullah grli svoju kćer, dok na trećoj Salma sjedi u službenoj odori za diplomante s tipičnom američkom kapicom, koju nose svi na svečanoj dodjeli diplome, i u ruci drži malu jordansku zastavu.

Na ceremoniji je bila prisutna i starija Salmina sestra, princeza Iman sa suprugom Jameelom Alexanderom Thermoitisom. Osim princeza Iman i Salme te budućeg kralja, princa Husseina imaju i 18-godišnjeg princa Hashema.

Pročitajte još