Kate Middleton odgovorila na pitanje koje zanima svaku djevojčicu na ovom svijetu

Piše: L. K. P.

U vrtovima Kraljevske bolnice Chelsea u Londonu, Kate Middleton je ove i godine plijenila pažnju izdanjem u ružičastoj košulja-haljini kakvu je već imala priliku nositi.

Dobro raspoložena 41-godišnja princeza od Walesa tamo je stigla potpuno nenajavljena, zbog čega je uzbuđenje među okupljenima bilo još i veće, posebno među onim najmlađima.

Majka troje djece upravo se s njima najbolje složila, a najviše je uživala tokom dječijeg piknika kada je s djecom sjela na travu i s njima porazgovarala o raznim temama.

Pričala je s njima o najboljim stvarima koje donosi njen ‘posao’ kao članice kraljevske porodice, a otkrila je i zašto se ne smije potpisivati vlastitim imenom.

Jedno od djece upitalo je donosi li ona zakone, na što je ona sa smiješkom odgovorila da je to posao premijera, nakon čega je djevojčica pitala pitanje koje zanima sve djevojčice širom svijeta, kako je to biti princeza.

– Moraš jako naporno raditi, no najbolja stvar u svemu je što možeš upoznati divnu djecu poput tebe. Pomažu ljudima u zemlji i brinu o svima – istakla je

Otkrila je Kate Middleton i da joj je omiljena boja zelena, a onda su je djeca zamolila da se potpiše na njihove slike.

– Ne smijem napisati svoje ime, no mogu nešto nacrtati, rekla je Kate i potom jednoj djevojčici nacrtala cvijet, a drugoj drvo.

Na pitanje zašto ne smije pisati svoje ime, princeza od Walesa im je rekla.

„Moje je ime Catherine, no ne smijem ga pisati. To je jedno od onih pravila.“

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti