Danas je jedan od najvećih zavodnika, a kako je izgledao tokom školskih dana

Piše: Redakcija

Poznati hrvatski glumac Slavko Sobin, kojeg je bh. publika zavoljela kroz ulogu u seriji  “Ruža vjetrova”, važi za jednog od najatraktivnijih regionalnih glumaca. Za to je svakako zaslužno to što se u slobodno vrijeme, između ostalog, nastoji posvetiti treninzima i meditaciji.

– U početku mi je izgled bio motiv za vježbanje. Bio sam uvjeren da ću nakon samo dvije sedmice na sebi ugledati pločice i bicepse. Naravno da sam odustao nakon dva mjeseca. Tako je bilo u intervalima sve dok nisam shvatio da nije cilj imati lijepo tijelo, nego je cilj da pomaknem granice – rekao je Slavko u jednom od intervjua za “Slobodnu Dalmaciju”.

A da nije uvijek izgledao kao danas, slavni glumac je pokazao objavom fotografije na svom Instagram profilu koja, ako je suditi po okruženju, datira iz njegovih školskih dana.

Pogledajte kako je glumac izgledao.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti