Meryem Uzerli glumi u novoj seriji sa mnogo mlađim Burakom: Pljušte komentari, kao da ti je sin, džaba sva plastika

Piše: L. K. P.

Meryem Uzerli, koja se proslavila kao sultanija Hurem u seriji “Sulejman veličanstveni”, opet je u centru pažnje medija zahvaljujući svom novom projektu.

U pitanju je serija “RU”, u kojoj ona glumi Rejan, ženu koja ima 38 godina i zaljubljuje se u Uzera, momka kojem je tek 18. Njih dvoje proživljavaju veliku romansu, u jednom gradiću na obali Egejskog mora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GAİN (@gain)

– Rejan ima karakter koji je u nekim aspektima sličan mome, priča Meryem za magazin “Hurijet”. “I kad padne, ona se uvijek ponovo podigne.” Glumici turskog porekla koja živi u Nemačkoj je agenda stalno puna.

Samo što je završila sa Kanskim festivalom i lansiranjem serije, čeka je snimanje nove reklame za jedan globalni brend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Berkay (@burakberkayakgul)

– Sada čitam nove scenarije i tražim sebi ulogu za koju osjećam da mi najbolje pristaje, objašnjava Meryem.

Za poslednju ulogu je dobila mnogo pohvala, ali stižu i kritike na račun njenog izgleda koji je “upadljivo vještački” uz mnogo mlađeg kolegu Buraka Berkeja Agkula.

“Izgleda kao da je starija od njega 20-30 godina”, “kao da joj je sin”, “ništa joj ne vrijedi sva ova plastika, prirodnije je ljepše”, komentari su fanova koji su već intrigirani odnosom između Meryem i Buraka.

Slavna “sultanija”, međutim, tvrdi da su joj u srcu samo porodica i posao.

– U privatnom životu, još čekam pravu osobu. A to je teško čekati, teško je da ne uradite nešto pogrešno u tom procesu. Ali nisam odustala, još se nadam ljubavi. Vjerujem da će me prava ljubav pronaći”, kaže Meryem. “Trenutno sam sretna i ovako sama.”

Na pitanje – ko je “prava osoba”, ljepotica odgovara:

“To je onaj ko je na vašem nivou u duhovnom smislu, onaj koji vam je pravo društvo. To je osoba s kojom dijelite iste ciljeve i perspektivu, tako da možete da podržavate jedno drugo.

Pročitajte još