‘Azra’ je vaša najbolja prijateljica

Piše: Redakcija

„Azra“ je prvi ženski i porodični magazin u Bosni i Hercegovini nastao u okviru velike „Avazove“ grupacije sad već davnog 18. septembra 1996. godine, samo godinu nakon završetka agresije na BiH. U početku smo izlazili svake druge srijede, da bismo sedmična novina postali već od 18. juna 1997. i vrlo brzo formirali autentični bosanskohercegovački brend.

Od tada do danas „Azra“ se, prateći sve bitne životne događaje, pojave i trendove u umjetnosti, kulturi, modi, filmu, muzici, etablirala kao vodeći sedmični list i portal namijenjen ne više samo ženi i porodici, nego i društvu u cjelini. Uz „Azru“ već treću deceniju stasava i bosanskohercegovačka javna scena, čime se posebno ponosimo. Srijeda po srijeda i do sada smo nabrojali mnogo više od hiljadu printanih izdanja „Azre“, a to je samo po sebi brojka za historiju.

Uz to, i brojke o našoj čitanosti veliki su podstrek da i dalje sijamo u vrhu medijskog neba Bosne i Hercegovine, osluškujući i ispunjavajući sve želje, interese i potrebe naših vjernih čitateljica i čitatelja (jer Azru podjednako čitaju i muškarci). A, kako to reče još te davne 1996. godine prva glavna i odgovorna urednica „Azre“ Nađa Maričić, koja je, nažalost, prerano otišla s ovoga svijeta: „Sunce je na našoj strani“.

Zato sijamo i sijat ćemo i dalje i u printanom i u digitalnom izdanju kao vaša najbolja prijateljica. Jer, „Azra“ je vrijedna, pouzdana, diskretna, te uvijek otvorena za sve vaše prijedloge i sugestije. Spremni smo ih prihvatiti, uvažiti, usvojiti i primijeniti, zato nam se javljajte. Mi smo tu radi vas, da vam priređujemo divna iznenađenja, donosimo lijepe i ekskluzivne priče, brinemo o vašim potrebama, savjetujemo, nagrađujemo i budemo podrška!

Čitajte nas svake srijede u printanom i svakog trenutka u digitalnom izdanju na www.azra.ba.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti