Brooke Shileds u crocsicama na crvenom tepihu: Haljina je pala u drugi plan kada je otkrila kakve cipele nosi

Piše: L. K. P.

Dodjela prestižnih nagrada Tony privukla je brojna poznata imena na crveni tepih, a glamuroznih kreacija nije nedostajalo. Veliku pažnje privukla je Brooke Shileds, ali ne upečatljivom žutom haljinom već žutim crocsicama

Glumica Brooke Shields spremno je pozirala na crvenom tepihu dodjele prestižnih nagrada Tony, a stajling joj je bio itekako upečatljiv. Izbor je pao na sunčano žutu haljinu s dubokim dekolteom. Gornji bio je ukrašen i sa šljokicama u istoj boji, a našla se tu i mašna u struku. Gornji šljokičasti dio nastavljao se na plisiranu suknju koja je u zaobljenom kroju sezala sve do poda.

No, haljina je skroz pala u drugi plan kada je glumica podignula haljinu i ponosno pokazala – žute crocsice. ‘imam svoje Crocsice! Ne bih mogla ovo u štiklama!,’ rekla je ponosno magazinu People kada je kročila na crveni tepih.

Naime, 15. juna, dan prije svečane dodjele nagrada, Brooke je na društvenim mrežama objavila fotografiju svojih stopala u protezi dok sjedi na stražnjem sjedalu automobila. ‘Fotografije nožnih prstiju su sada na novoj razinu…Dvostruka operacija nožnog prsta,’ napisala je na Instagramu.

Inače, ove klasične, perforirane klompe, koje jedni obožavaju zbog velike udobnosti, a drugi mrze zbog ‘ružnoće’ i nedostatka stila u maloprodaji koštaju oko 50 dolara, odnosno nešto više od 46 eura.

Brooke je stajling upotpunila je četvrtastom, zlatnom clutch torbicom, hrpom narukvica na lijevom zapešću i bisernim naušnicama. Za svoj glamurozan i nadasve upečatljiv look, Brooke, koja je nedavno lansirala brend Commence, nosila je ravnu kosu s razdjeljkom na sredini.

Pročitajte još