Nutella lazanje popravljaju najgori dan, a jeli bismo ih za doručak, ručak i večeru

Piše: L. K. P.

 

Ovo je recept za pravu poslasticu od nutele koju možete poslužiti kao dezert, ali i kao slatki ručak.

Prethodno pečene palačinke – količinu odredite sami, zavisno od toga koliko „lazanja“ pravite

 

1 čaša kisele pavlake

 

300 ml pavlake za kuhanje

Priprema:

Palačinke ispecite kao i inače i ostavite da se ohlade.

Po potrebi isjecite palačinke kako bi odgovarale plehu u kojem ćete praviti ove slatke lazanje.

Pleh podmažite i slažite lazanje redom: palačinka-nutela-palačinka-nutela i tako sve dok imate palačinki.

Gornju palačinku nemojte mazati

Kiselu pavlaku i pavlaku za kuhanje umješajte u sos i prelijte preko lazanja.

Gore možete posuti smeđi šećer ili sitno sjeckan lješnik.

Pecite na 200 stepeni 20 minuta i uživajte u najboljim slatkim lazanjama ikad.

Pročitajte još