Kate Middleton i princ William čestitali sinu rođendan: Pogledajte novu fotografiju neodoljivog princa Louisa

Piše: L. K. P.

Baš kao što je to bio slučaj i do sada, Kate Middleton se i u bolesti nije željela odreći toliko drage joj tradicije da za rođendane svoje troje djece sama snimi njihove portrete.

Iako su dosadašnjih godina portreti princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa stizali do javnosti u ranim jutarnjim satima na dan njihovih rođendana, ove godine morali smo čekati malo duže.

Očito želeći ostaviti fanove u slatkom iščekivanju, na Instagram profilu princa i princeze od Walesa rođendanska čestitka stigla je iza podneva. Kensingtonska palača objavila je najnoviji portret princa Louisa povodom njegovom 6. rođendana i potpisala autora iste – Kate Middleton.

Time je Kate pokazala da se i dalje drži toliko joj važne tradicije, kao i da je bolest nije spriječila u obavljanju onoga što voli. ‘Sretan 6. rođendan princu Louisu’, stoji pored fotografije na kojoj nestašni Louis leži bosonog i nasmijan na travi, odjeven u tamnoplave hlače i košulju na kockice.

U manje od 20 minuta fotografija je dobila gotovo 60 hiljada lajkova i više od hiljadu dobrih želja u komentarima. Šesti rođendan malenog princa barem će malo ostaviti po strani sve probleme koji su zadesili Walesove.

Kate Middleton, koja je zasigurno oslabljena zbog preventivne hemoterapije kojoj se podvrgnula zbog karcinoma, danas će misliti samo na svog najmlađeg sina i fokusirati se da mu ugodi.

Pročitajte još