Da li je ovo pravi razlog zašto Jennifer Lopez i Ben Affleck prodaju luksuznu vilu

Piše: L. K. P.

Pune dvije godine Jennifer Lopez i Ben Affleck tražili su svoj dom iz snova, a onda kada su napokon pronašli luksuznu vilu u Los Angelesu, koju su platili čak 60 miliona dolara, sve je krenulo nizbrdo.

Posljednjih sedmica ne prestaje se pisati o njihovom razvodu i navodno je to samo pitanje trenutka, a šuškanja je potpirila informacija da je u prodaju stavljena kuća u kojoj su kao velika i sretna porodica trebali živjeti.

Razlog za prodaju navodno se ipak ne krije u njihovom razvodu, već u činjenici da se Afflecku ta kuća nikada nije svidjela, a za Lopez je prevelika da je zadrži u vlasništvu, posebno ako je razvod pitanje dana.

– Benu se kuća nikad nije svidjela, a uz to je predaleko od njegove djece, otkrio je dobro upućeni izvor za magazin People. Naime Samuel (12), Fin (15) i Violet (18) žive s njegovom bivšom suprugom u kući na Pacific Palisadesu, a želja mu je da im bude što bliže.

S druge strane, Lopez smatra da je kuća s 12 spavaćih soba prevelika za nju i njene 16-godišnje blizance Emmu i Maxa iz braka s Marcom Anthonyjem.

Inače, prije kupnje luksuzne vile par je, još u danima ljubavi i sreće, pregledao više od 80 nekretnina, tražeći onu savršenu za njihovu obitelj, a sada su angažirali agenciju da im pomogne u prodaji. Navodno traže oko 65 miliona dolara, očito u želji da nešto i zarade, ali i da isplate barem djelić troškova preuređenja.

Pročitajte još