Jelena Karleuša proslavila rođendan kćerkama: Ovo izgleda kao nečija svadba

Piše: Redakcija

Poznata srbijanska pjevačica Jelena Karleuša sinoć je kćerkama Atini i Niki priredila raskošnu proslavu devetog, odnosno desetog rođendana. Da su pri organizaciji vodili računa o svim detaljima potvrdila i sama pjevačica. 

– Ovo izgleda kao nečija svadba. Ja sam se potrudila da bude kao velika bajka. Malo vremena, malo ideja i puno para. Bilo je ljudi koji su imali mnogo više ideja i baš su lijepo osmislili sve. Platiš i imaš bajku – rekla je Jelena za “Kurir.rs”.

Ona je za ovaj medij otkrila i to da su djevojčice za rođendan poželjele da dobiju svoje Instagram profile, što je želja koju im, bar sada, nije ispunila. 

https://www.instagram.com/p/BneakNknU4P/?hl=en&taken-by=karleusastar.1708

https://www.instagram.com/p/BneSWXknXNC/?hl=en&taken-by=karleusastar.1708

https://www.instagram.com/p/BneSagwhybK/?hl=en&taken-by=karleusastar.1708

Podsjećamo,  Jelena je s porodicom nedavno boravila u Hong Kongu, gdje će njen suprug Duško nastaviti fudbalersku karijeru. Naime, kako su pisali srbijanski mediji, Duško je potpisao ugovor na osnovu kojeg će zarađivati sumu od 5,8 miliona eura na godišnjem nivou. No, Duško nije jedini koji planira poslovne uspjehe u Hong Kongu s obzirom na to da je poznata pjevačica najavila da planira da se sastane s nekoliko  producenata iz ovog grada koji će s njom raditi na novom albumu. 

Pročitajte još