Cole Sprouse: Jennifer Aniston me opčinila kada sam imao 8 godina

Piše: Redakcija

Nekada najslađa televizijska zvijezda Cole Sprouse prisjetio se trenutka kada se zaljubio u mnogo stariju kolegicu Jennifer Aniston. Danas je i sam uspješna televizijska zvijezda, ali čini se kako će vječno pamtiti svoju zaljubljenost u Jennifer i koja ga je znala ostaviti bez riječi za vrijeme snimanja. 26-godišnji glumac kojeg smo gledali u popularnoj seriji „Prijatelji“, gdje je glumio sina Rossa Gellera, ulogu je dobio sa samo osam godina, te je tada i započeo njegov rad s Jennifer.

Mladi glumac je toliko bio zaljubljen u nju da jednostavno svoje osjećaje nije uspio sakriti. Za vrijeme trajanja seta i kamermani su primjetili da je u njenom prisustvu zaboravljao tekst, te zbog silne očaranosti nije mogao progovoriti niti riječ u njenom prisustvu.

Rezultat slika za cole and jennifer friends

– Sjećam se da sam toliko bio zaljubljen da bi se jednostavno ukipio pred njom i zaboravio svaku rečenicu svog teksta. Ona me samo gledala i čekala da progovorim, sve dok jedan član ekipe, bio je kamerman, rekao: „taj maleni dječak je zaljubljen“- prisjetio se Cole u showu The Late Show With Stephen Colbert.

Rezultat slika za cole and jennifer friends

Voditelj u studiju za njega je imao i iznenađenje pa mu je pokazao staru fotografiju s Jennifer i pitao ga da li se sjeća tog trenutka.

– Tada sam se zaljubio u nju – priznao mu je Cole.

Danas Cole Sprouse je u sretnoj vezi također s glumicom iz serije „Riverdale“ Lili Reinhart.

Rezultat slika za cole and jennifer friends

Pročitajte još