I slavni vole sniženja: Georgina Rodriguez uživa u rasprodaji

Piše: Redakcija

 

Poznata manekenka i zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez uoči slavnja za Novu godinu odlučila se počastiti novim rubljem, a u shopping je povela i tjelohranitelja. 24-godišnja Georgina prvenstveno se posvetila porodici i uživala s njima u dočeku Nove godine, ali se upustila i u rasprodaje po tržnim centrima u Dubaiju.

Podsjećamo, Georgina je u novembru 2017., na svijet donijela djevojčicu Alanu Martinu, s kojom poznati fudbaler Ronaldo odgaja još troje djece koje su mu ih na svijet donijele dvije surogat majke. O svojoj sreći manekenka se pohvalila i statusom na Instagramu, u kojem je naglasila ko joj najviše znači u životu.

https://www.instagram.com/p/BsLLD1tlDRx/

– Sretna vam 2019., ljudi. Bila sam tako sretna dok sam uživala okružena porodicom i prijateljima da uopće nisambila na Instagramu. Bila je to čarobna noć. _Hvala ti moja ljubavi za noć iz snova i što si me usrećio sveke sekunde u 2018., pokazujući svoje veliko srce prijateljima i porodici. Moja najveća želja za 2019., je da naša porodica bude zdrava i da volimo jedni druge i više nego prethodne godine. Idemo u novu godinu prepuni pozitivne energije – napisala je Georgina ispod fotografije s Ronaldom.

View this post on Instagram

Feliz 2019, mi gente!!! Estaba tan a gusto disfrutando con mi familia y amigos que no pasé por Instagram para felicitaros el Año Nuevo!!! 🙏 Fue una noche mágica… Gracias mi amor @cristiano por una noche de ensueño y por hacerme feliz cada segundo vivido junto a ti en el 2018. Nos muestras tu gran corazón a tu familia, amigos y a los que más lo necesitan. Mi mayor deseo para este 2019 es que nuestra familia tenga salud y nos amemos cada día más que el anterior. No quiero dejar pasar más tiempo para dar las gracias también a aquellas personas que me muestran su apoyo y cariño, y desearos a todos un 2019 repleto de salud, amor y felicidad! ❤❤❤ Vamos a por el año nuevo con ganas y mucha energía positiva!!! 💪✌✨ #dubai

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

View this post on Instagram

Mag✨c 🌅🧡

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

View this post on Instagram

👧🏻🦅🧡🌵🌅 Bebé

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Pročitajte još