Naomi Campbell: Nezaboravno porodično putovanje Afrikom

Piše: Redakcija

Jedna od najljepših žena svih vremena Naomi Campbell posljednjih dana odlučila je otputovati u Afriku gdje je na nezaboravnom porodičnom putovanju uživala u čarima nekoliko zemalja. Naomi, koja se nalazi na pragu šeste decenije, ne prestaje da oduševljava svojim izgledom, a svoju savršenu liniju duguje redovnim treninzima i nposebnom režimu ishrane koga se ne odriče već godinama. Iako je odavno završila profesionalnu karijeru, Naomi i dalje vrijedno radi na sebi, a tu naviku prenijela je i na svoje najmlađe koji često sa treniraju sa svojom majkom.

https://www.instagram.com/p/BsdIw67gjfq/

Naomi je tokom porodičnog odmora odlučila posjetiti Keniju i Mozambig gdje je uživala u čarobnim plažama indijskog okeana. Tokom boravka u Keniji, Naomi je posjetila glavni grad Nairobi, dok su mališani uživali u jednom od najpoznatijih afričkih zoo vrtova koji se nalazi u ovom afričkom gradu.

Bivša manekenka nije krila oduševljenje pa se tako na rastanku od ljubaznih domaćina hotela u Nairobiu, zahvalila na gostoprimstvu, istakavš kako je ovo za nju bilo jedno sasvim novo iskustvo, dodavši da će se uskoro ponovo vratiti i uživati na čarobnim afričkim plažama.

https://www.instagram.com/p/BsEHhiag9ie/

Pročitajte još