Savršeno nesavršene: Fizički nedostaci poznatih dama

Piše: Redakcija

Poznate holivudske dame često uzimamo za ideale ljepote i proglašavamo gotovo savršenim, prilikom čega zanemarujemo njihove nedostatke koji su i više nego očigledni. Svakako da nije riječ o drastičnim nedostacima, ali ih oni čine manje savršenim nego što to često mislimo. Pogledajte o kojim je to poznatim damama riječ, te koji je to njihov najveći “nedostatak”. 

 1. Gisele Bundchen

Image result for Gisele Bundchen in swimsuit

Duge noge i vitko tijelo su poznatu manekenku učinile jednom od najplaćenih na svijetu, no njen nedostatak je to što nema pretjerano istaknut struk, što je izuzetno važno za modele koji reklamiraju donji veš. No, pravila su tu da se krše, te ovaj nedostatak za Gisele nikada nije predstavljao prepreku. 

2. Kim Kardashian

Image result for kim kardashian

Poznata starleta je jedna od onih koji su uspjeli da svoju manu pretvore u prednost, a riječ je o širokim kukovima i velikoj zadnjici.

3. Uma Thurman 

Image result for uma thurman

Osnovni fizički “nedostatak” slavne glumice su velika stopala, koja često još više istakne ravnom obućom koju preferira. 

4. Emilia Clarke 

Image result for emilia clarke

Njen nedostatak je to što je visoka samo 1,52 cm, a njena ljepota po mišljenju mnogih ne ulazi u “holivudske standarde”. 

Pročitajte još