Poznata glumica otkrila zašto je u 60. godini napravila Instagram profil

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Glumica Michelle Pfeiffer svoju privatnost je vješto čuvala od samih početaka karijere od znatiželjne javnosti i medija- Upravo zbog toga odluka da otvori profil na “Instagramu”  za nju je bila poprilično velika.

– Bila sam prestrašena. Provela sam cijeli život izbjegavajući ili dajući na kapaljku informacije o sebi, tek onoliko koliko je trebalo jer sam glumica – otkrila je. 

Priznala je da je profil otvorila nakon što je prošle godine Elle Fanning objavila poruku dobrodošlice starije kolegice na setu filma “Zlurada 2″Kako ona nije imala profil niti na jednoj društvenoj mreži, nije postojao način da se javno zahvali. Dugo je razmišlja, a na kraju ipak popustila i otvorila Instagram. 

Ova društvena mreža će joj sigurno pomoći i u promociji njene kolekcije parfema “Henry Rose”. 

– Kada su moja djeca bila mlađa, počela sam gledati svijet drugim očima. Počela sam čitati etikete na proizvodima, proučavajući sastojke, sve što prije nisam. Tada sam počela tražiti i miris s kojim ću se osjećati dobro kada ga stavim na svoje tijelo, a koji će ujedno širiti savršeni miris. To dvoje zajedno bilo je itekako teško za pronaći, zato sam odlučila vidjeti mogu li sama napraviti parfem koji će podići nivo podjednako u kvaliteti, ali i sigurnosti. Nisam ni znala kakav sam sebi izazov postavila – priznala je Pfeiffer. 

 

Pročitajte još