Kate Hudson demantira: Nisam izjavila da ću kćerku odgajati kao osobu bez roda

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Glumica Kate Hudson oštro je demantovala pisanja medija posljednjih dana, zbog čega se podigla velika prašina. Naime, brojni mediji prenijeli su informaciju o tome kako je slavna glumica izjavila da svoju kćerku neće vaspitavati kao djevojčicu, već joj dozvoliti da ona sama odluči kako će se deklaristai kada odraste. Ubrzo je njena izjava naišla na brojne osude, nakon čega je glumica odlučila stati pred kamere i oštro demantovati ove tvrdnje.

-Nisam rekla da ću kćer odgajati kao osobu bez roda. Pitali su me razlikuje li se odgoj djevojčice od odgoja dječaka. Odgovorila sam da se ne razlikuje. Portali su odlučili staviti neistinit naslov za koji su znali da će mamiti klikove. I 15-godišnjeg Rydera i sedmogodišnjeg Binghama i kćerkicu Rani Rose odgajam s istim ciljem- izjavila je glumica.

Ona je naglasila da želi da njena djeca izrastu u dobre ljude, koji će koristeći svoje znanje i vještine hrabro koračati ovim nepredvidivim svijetom. Glumica ne krije da je vaspitanju djece posvetila veliku pažnju, a svakoga trenutka brine i o njihovom zdravlju, pa tako malenu Rani Rose svuda vodi sa sobom, te bez obzira gdje se nalazili, brine o njenom zdravlju i ishrani.

View this post on Instagram

We love a onesie 💕💚💕

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Pročitajte još