Jessica Mulroney: Osim što je najbolja prijateljica vojvotkinje od Sussexa ona je i prava modna kraljica

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Jessica Mulroney je prava modna kraljica. U Kanadi upravo ona vlada modnom kraljevinom; konsultant je za modne marke, modni saradnik u  TV emisiji “CityLine“ , Instagram zvijezda i savjetnik za organiziranje vjenčanja. U Americi, pak poznata je i kao najbolja prijateljica vojvotkinje Sussexa, Meghan Markle. Iako je javnost smatra Meghaninom „neslužbenom stilistkinjom“, Jessica se ne vidi tako.

Dugo godina, upravo je ona bila na mnogim pozicijama u pozadini velikih industrija; prodaji, marketingu, PR-u. Javnost je za Jessicu prvi put čula, 2015. godine i to kada je „obukla“ prvu damu Kanade, Sophie Grégoire Trudeau. Danas, povremeno sarađuje  s kanadskim slavnim osobama kao što je Shania Twain koju je prosle godine obukla za CCMA dodjelu nagrada. Mulroney je radila i kao distributer robnih marki vša poput „Cosabelle“ i  „La Perle“.

Ona je, također, nepresušni izvor modne inspiracije za one koji su joj najbliži, ali i za one koji je nikada nisu upoznali.

Zahvaljujući njenom poznavanju dobre organizacije vjenčanja, ali i modnoj stručnosti, javnost pretpostavlja da je upravo ona radila s Meghan na planiranju njenog vjenčanja s pricem Harryjem. 

View this post on Instagram

Pantsuit x ✌️. #ootn

A post shared by Jess Mulroney (@jessicamulroney) on

 

Pročitajte još