Slavni svojim tetovažama šalju poruke: Izabrali smo najzanimljivije

Piše: Redakcija

U svijetu poznatih, posebno mjesto zauzimaju tetovaže koje pored posebnog značenja za same celebove, predstavljaju i prepoznatljiv dio njihovog imidža. Ipak, menđu njima je mnogo onih koji su priznali kako se nakon prve tetovaže nisu mogli zaustaviti na jedno, pa su naknadno svoje tjelo išarali različitim motivima. Njihova značenje mogu biti različita, od uspomena na roditelje, najbolje prijatelje, partnera ili partnericu, do velikih i značajnih datuma iz njihovih života. ž

Jedan od onih koji su svoje tijelo pretvorili u svojevrsan kolaž, jeste i bivši fudbaler David Beckham koji na svom tijelu ima više od 20 različitih tetovaža koje uglavnom simbolizuju njiegovu porodicu, suprugu, fudbalske timove u kojima je nastupao, kao i motive vezanih za religiju.

https://www.instagram.com/p/BG4-cHOmdbW/?hl=en

Poput Beckhama, i glumica Angelina Jolie na svom tijelu posjeduje par zanimljivih tetovaža, a glavni simboli uglavnom se vežu za njenu vjeru u pozitivno razmišljanje.

Supruga bh. fudbaler Edina Džeka, uspješna manekenka Amra Džeko nedavno je kao rođendanski poklon svog supruga na nadlanici desne ruke istetovirala njegovo ime.

Britanski pop pjevač i jedan od najkontraverznijih umjetnika, Robbie Williams, pravi je fanatik tetovaža. I sam priznaje kako je neke od njih uradio bez previše razmišljanja, ali ipak, svaka od njih za njega ima posebnu simboliku, poput dvije lastavice koje se nalaze na njegovom stomaku.

Pročitajte još