Šokantna biografija pop zvijezde: Ležala sam na podu okružena bubama i kokainom

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Btw5QpGFGFz/

Pop zvijezda Lady Gaga može se pohvaliti karijerom koja je posljednjih mjeseci doživjela veliki usphej. Novi album, sjajna filmska rola, samo su neki od uspjeha atraktivne pjevačice koji će se početkom maja naći na stranicama autobiografske knjige “Everyone Loves You When You Are Dead”. U knjizi koja je već izazvala veliko interesovanje publike, Lady Gaga je otkrila zanimljive i do sada nepoznate detalje iz njene prošlosti, a cijelo jedno poglavlje posvetila je svom djetinjstvu za koje je izjavila kako je bilo prilično zanimljivo.

-Nisam imala loše djetinjstvo. Sve stvari kroz koje sam prošla bile su dio moje vlastite potrage za umjetničkim putovanjem da se zaj**em kao (Andy) Warhol i Bowie i Mick- piše u Gaginoj autobiografiji.

Ono što je najviše iznenadilo njene fanove, bilo je poglavlje u kojem se Gaga dotakla dijela života koje je ostalo obilježeno ovisnošću. Autor knjige, Neil Strauss koji je zajedno sa pjevačicom “prolazio” kroz najbitnija poglavlja njenog života, otkrio je kako je Gaga svojevremeno bila na samom dnu, a taj period vezuje se za dane života provedene u New Yorku kada je često ležala u svom stanu okružena bubama i žoharima te ogledalima prepunim kokaina.

Pjevačica je priznala kako je eksperimentisala ra različitim narkoticima isključivo kako bi “razvila” maštu i razgalila svoje muzičke ideje, a jedina svra svega bilo je stvaranje pravih “remek djela”.

Pročitajte još