Slavni glumac priznao: Nisam znao da li ću preživjeti dan

Piše: Redakcija

Glumca Jonathana Lipnicka smo upoznali i zavoljeli kao šestogodišnjeg dječaka sa čupavom plavom kosom u filmu “Stuart Little”. Iako je još u tom periodu dobio priliku da se druži, tačnije da glumi s najplaćenijim glumcima tog vremena, njegovo djetinjstvo nije bilo lako. Naime, on je nedavno otkrio da je često bio na meti vršnjaka koji su ga maltretirali, a u tinejdžerskim godinama su ga čak i zlostavljali jer su smatrali da je homoseksualac.

View this post on Instagram

#TBT Damn… it’s Van Damme @jcvd

A post shared by Jonathan Lipnicki (@jonathanlipnicki) on

– Kao dječaka su me stalno vrijeđali. U tom periodu sam se osjećao kao đubre. Dobijao sam napade panike i nisam htio da idem u školu jer nisam znao da li ću preživjeti dan. U jednom trenutku sam se povukao u sebe, ali sam ipak odlučio da ostvarim  svoje snove – napisao je on na Instagramu. 

No, to nije sve. Naime, on je napisao i to kako je njegova borba izgledala. 

– Dobra stvar kod odrastanja je ta što počneš više da razmišljaš i da racionalizuješ stvari. Kada sam dobio prvi napad panike, mislio sam da ću umrijeti. Nisam imao pojma šta mi se dešava. Srce mi je lupalo kao ludo, a onda su moji napadi panike postali toliko loši da sam u jednom periodu bio prekriven ekcemima po rukama – otkrio je on i dodao da mu je uz majku, u ovom teškom periodu pomogao i Tom Cruise. 

– On te natjera da vjeruješ u sebe. Govorio mi je da nastavim da stvaram. Šta god se dešava u mom životu, da kreiram različite stvari – rekao je on. 

Jonathan se danas, osim glumom, bavi i sportom, te je strastveni  MMA borac. 

Pogledajte kako ovaj, nekada preslatki mališan, danas izgleda.

Pročitajte još