Rihanna iznenadila fotografijom s tek rođenom bebom

Piše: Redakcija

Dok obožavatelji odbrojavaju posljednje dane do objavljivanja Rihanninog novog albuma, nakon nekoliko godina pauze, pjevačica uživa u najboljem mogućem društvu prije nego joj počnu obaveze oko promocije albuma, snimanja spotova i turneje. Naime, njena prijateljica Jennifer i  suprug Aron postali su roditelji, a Rihanna je bila uz njih već u prvim trenucima roditeljstva.

Pjevačica je, van sebe od sreće, podijelila prvu fotografiju za koju je pozirala s novorođenom bebom, dječakom Justus Joshua. 

— Oh NaNa x JJ — napisala je sretna pjevačica u opisu fotografije.

Rihanna je, inače, već sebe nazivala Oh NaNa, a vjeruje se da je tako zove njena sestričina Magesti.

Ona je podijelila i fotografiju uz koju je izrazila radost što je mogla da podijeli sreću sa svojim prijateljima i bude dio jednog od najvažnijih dana u njihovim životima.

— Tako sam zahvalna što sam bila ovdje tvog prvog dana na igralištu, klinac! Tetkica te već mnogo voli. Čestitke porodici Davis — istakla je presretna Rihanna i dodala da je njena prijaljteljica prava zvijer koja je uspjela da teška stvar kao što je porođaj izgleda lako i da je njen suprug Aron supertata.

Rihanna je više puta pričala kako joj je najveća želja u životu da i sama postane majka i da se to u njenom slučaju uopšte ne dovodi u pitanje. Ipak, ne zne kada će se to desiti.

— To samo Bog zna. Mi planiramo, a Bog se smije, zar ne? — istakla je jednom prilikom.

View this post on Instagram

Aunty Oh NaNa x JJ

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Pročitajte još