Fashion: Na razgovoru za posao dominirajte intelektualno i modno!

Piše: Redakcija

Prvi utisak igra veliku ulogu na razgovoru za posao, te vam preporučujemo da, za početak, oduševite neobičnom odjevnom kombinacijom koju ćete nositi.

 Efektno odijelo

Kada je o poslovnom looku  riječ sa crnim odijelom sigurno nećete pogriješiti, ali modni stručnjaci savjetuju da investirate i u nešto neobičnije komade. Tu se svakako misli na odijelo nesvakidašnje boje i materijala ili ono sa zanimljivim detaljima i motivima. Ukoliko kombinaciju upotpunite asesoarima sigurno je da ćete poslati potrebnu modnu, ali i poslovnu poruku.  

Trendi suknja i bluza

View this post on Instagram

Smiling to #2019 like… #tb #advent in #zagreb 🎄

A post shared by Erna. ♡ (@divaisback) on

Suknja i košulja savršen su spoj za poslovni look, ali to ne znači da baš uvijek morate nositi klasičnu suknju i jednostavnu bluzu. Trebate znati da se čak i suknja sa šljokicama može savršeno uklopiti u svako poslovnu kombinaciju, a ukoliko igrate na kartu jednostavnije suknje, onda birajte neobičnu bluzu. Sve to u kombinaciji s efektnom obućom učinit će vas pravom kraljicom poslovnog sastanka.

Neobični detalji

Haljina je svakako jedan od omiljenih komada odjeće kada je riječ o poslovnom odijevanju, a pažnju, osim jednostavnim kariranim modelima koji su uvijek IN, trebate posvetiti i haljinama jarkih boja i onim s dezenima. Iskombinirajte ih s efektnim čizmama do članka ili onim preko koljena, te s neobičnom torbom i spremni ste za nove poslovne uspjehe.

 

Pročitajte još