Anabela otkrila: Zbog Lune sam dobila bolest, a zbog Gagija sam na antidepresivima

Piše: Redakcija

Anabela Atijas koja trenutno boravi u srbijanskom reality programu, u jednoj od emisija popularnog zabavnog programa iznijela je teške detalje zvog zdravstvenog stanja. 

Naime, Anabela Atijas koja je proteklih godina prošla pravu dramu i razboljela se, kako kaže, zbog svoje kćerke Lune Đogani i njenog boravka u Zadruzi, sada je priznala da zbog bivšeg muža Gagija Đoganija pije antidepresive.

– Zbog Lune sam dobila bolest, dijagnozu hašimoto tireoiditis. Problem sa štitnom žlijezdom. Jako mi je loše, slaba sam. A zbog Gagija sam dodatno psihički loše, narušeno mi je zdravlje. Uvijek sam se vraćala antidepresivima, psihijatrima. To je krenulo još tokom braka s dotičnim. Zato se ovako agresivno sada ponašam, jer je to moj način liječenja, izbacivanje bjesa iz sebe. Kao i sve žene koje su zlostavljane, poludim kada neko počne da me maltretira ili maltretira moje dijete – rekla je Anabela. 

Zbog svađe u reality programu gdje je njihova cijela porodica ogoljena do najsitnijih detalja, Anabela osjeća da je pala na jedinom i najvažnijem zadatku – da bude majka. 

– Ja sam onaj dan kad sam pokušala da doprem do nje i da je zagrlim ispalo da hoću da je tučem. Kao zvjer iz njenih očiju da sam vidjela, rekla je da je ostavim na miru, skamenila sam se i to je bio kraj. Smatrala sam da više ne treba da se približavam. Zna se ko je majka, ko kćerka. Ja bih se sto puta izvinila svojoj majci, pozvala je, rekla da sam kriva i kad nisam, to je tako normalno. Ali shvatila sam da je Luna sretna ovako, da je to lakše i bolje za nju. Meni je teško jer sam došla ovdje posljednja, nisam usamljena, ljudi mi prilaze, ali dosadna sam sama sebi da patetišem, kako drugi kažu, to je moj bol – rekla je Anabela Atijas i dodala:

– Mnogo toga sam prošla u životu, ali na ovo nisam spremna. Osjećam se poniženo, ovo je moj najveći životni neuspjeh, ne znam kako da ostanem bez suza. Neću da joj kažem da će vidjeti kad bude majka, da će joj se vratiti. Ne želim da osjeti ni milioniti dio onoga što ja osjećam. To je moj neuspjeh, osjećam se da sam pala na tom zadatku. Ostaneš bez majke, oca, babe, dede, muža, ljubav se desi i prođe, ali u djecu nikad nisam sumnjala. Uvijek sam se grabila za neku porodicu i mislila sam da nas četiri niko i ništa ne može da uzdrma. Da ćemo uvijek naći način da jedna drugu ne povrijedimo. Bolje da sam umrla nego što sam ovo doživjela – ispričala je Anabela kroz suze, prenosi Srpski Telegraf.

Pročitajte još