Život iz bajke: Aleksandra Prijović otkrila čime je osvojio Filip

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Aleksandra Prijović i FIlip Živojinović često svojim objavama ili u nekim intervjuima ističu kako žive život iz bajke, a sada je pjevačica otkrila detalje s početka njene i Filipove veze. Popularna pjevačica koju često zovu Breninom snahom, već dvije godine živi u skladnom braku s Filipom, a prije malo više od godinu dana na svijet je došao i plod njiihove ljubavi – preslatki sin Aleksandar.

Da su žene sposobne da vole bezgranično dokazala je i pjevačica otkrivši da je na početku veze s Filipom bila sposobna da poslije svojih nastupa putuje za Ameriku kako bi vrijeme provela s njim, a potom ponovo išla na zakazane tezge. Borila se za njihovu ljubav te je bila spremna da putuje s jednog kraja svijeta na drugi samo da bi bila blizu svog muškarca.

View this post on Instagram

@hellomagazinsrbija 💟

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

– Toliko sam bila zaljubljena u Filipa da recimo, kada sam imala nastup u Austriji ili u Njemačkoj, kupila sam kartu za Ameriku da odem da vidim Filipa samo na četiri dana jer nisam mogla da izdržim bez njega. A onda pravo iz Amerike sletim na neku narednu svirku – rekla je Aleksandra u emisiji „Realna priča“, a zatim se prisjetila Filipovog gesta koji ju je ostavio bez teksta.

– Kada je jednom dolazio kod mene pitao me je šta da kupi da pijemo. Ja sam mu rekla da ne pijem ništa, već samo vodu i čovjek mi donese paket vode.

Podsjećamo Aleksandra Prijović i Filip Živojinović vjenčali su se u junu 2018. godine, a ubrzo potom dobili su i preslatkog sina Aleksandra. Dvije godine žive u skladnoj zajednici, a porodični odnosi savršeno funkcionišu. Aleksandra je Brenina miljenica i obožava svog preslatkog unuka, a Prijin kum, Aco Pejović više puta je posvjedočio da je pjevačica divna snaha, supruga, majka i kuma.

Izvor: Story.rs

Pročitajte još