Odvažan stil: Jill Biden oduševila odabirom cipela

Piše: Redakcija

Otkako se prije skoro dva mjeseca sa suprugom Joeom Bidenom uselila u Bijelu kuću, Jill Biden dala je naslutiti da će unijeti svježinu i odvažnost u stil odijevanja američkih prvih dama. Pokazala je to i odabirom cipela, preciznije mokasinki s vrlo zanimljivim detaljem.

U društvu svoje unuke Natalie Biden, Jill Biden fotografirana je dok je hodala ka Bijeloj kući. Prva dama SAD-a vratila se iz grada Wilmingtona gdje je zajedno sa suprugom, američkim predsjednikom Joeom Bidenom obavljala državničke dužnosti.

Jill je poznata kao ljubiteljica visokih potpetica, naročito modela cipela koje imaju kaiščiće ili vezanje oko članka za dodatnu stabilnost, a omiljeni brendovi su joj Dior, Jimmy Choo i Prada. No, ovaj put se prva dama odlučila za nešto potpuno drugačije, ravne mokasinke od brušene kože. I bile bi to sasvim obične, klasične crne mokasinke da nije bilo detalja koji ih čini vrlo prepoznatljivima i upečatljivima. Naime, mokasinke su ukrašene izvezenom lubanjom i ukrštenim mačevima.

 

Odvažne mokasinke Jill Biden kombinirala je uz plave farmerke ležernijeg kroja, crni džemper ispod kojeg je izvirivala svijetla košulja i klasični crni sako, a za još malo rokerskog stila tu je i smeđa torbaa ukrašena zakovicama.

Izvor: Zadovoljna.hr

(I.J.)

Pročitajte još