Izgubio je ženu i sina, ali zbog djece se ne predaje

Piše: Redakcija

Supruga Johna Travolte, Kelly Preston, umrla je prošle godine, ali uprkos tužnoj godini porodica je imala razloga biti pozitivna tokom posljednjih nekoliko sedmica – od rođendana do novih poslova.

Holivudski glumac John Travolta (67) objavio je slatku i emotivnu poruku svojoj kćerki na njen 21. rođendan nakon godine koja je bila poprilično teška za cijelu porodicu.

Elle Bleu Travolta proslavila je svoj rođendan s ocem, braćom i sestrama, ali ovo joj vjerovatno neće biti najsretniji rođendan u životu.
24sata

Kelly je umrla prošle godine nakon dvije godine borbe s rakom dojke. John je također izgubio i sina Jetta 2009. godine. Kad je preminuo, Jett je imao samo 16 godina i bio je Travoltin najstariji sin. Od ranog djetinjstva borio se s autizmom i bolešću Kawasaki, a tog kobnog dana doživio je epileptični napadaj tokom porodičnog odmora na Bahamima.

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B-8epmcpDFL/

Prilikom napada, udario je glavom od kadu. Travolta ga je oživljavao dok nije došla hitna pomoć, ali ubrzo nakon što je stigao u bolnicu proglasili su ga mrtvim.

24sata

Osim Elle, John još ima i sina Benjamina, koji je rođen krajem 2010. godine. Vijest o trudnoći iznenadila je porodici, a odmah nakon rođenja istaknuli su da ih je ona sve zbližio još i više.

Izvor: 24sata.hr

(L.B.)

Pročitajte još