Meghan Markle objavljuje dječju knjigu o odnosu oca i sina

Piše: Redakcija

AFP

Meghan Markle, vojvotkinja od Saseksa, objavljuje svoju prvu knjigu za djecu, koja je nastala na osnovu odnosa između princa Harryja i njihovog sina Archieju, a izdavač je danas najavio da će “Klupa” biti objavljena 8. juna.

-Knjiga ‘The Bench’ (Klupa) je nastala kao pjesma koju sam napisala za svog supruga na Dan očeva, mjesec dana nakon što se Archie rodio. Ta pjesma postala je ova priča. Nadam se da će ‘The Bench’ odjeknuti u svakoj porodici, bez obzira na sastav, kao što je i u mojoj – otkrila je bivša glumica.

Knjigu je ilustrovao nagrađivani ilustrator Christian Robinson, a Meghan će čitati audio izdanje. U knjizi je predstavljena raznolika grupa očeva i sinova i njihovi zajednički trenuci.

“Klupa” je jedan od nekoliko projekata koje su Meghan i Harry najavili otkako su se povukli sa kraljevskih dužnosti početkom 2020. godine.

Archie u četvrtak puni dvije godine, a Meghan i Harry očekuju svoje drugo dijete, djevojčicu.

Obožavatelji ovog kraljevskog para ne mogu dočekati kada će dječja knjiga biti objavljena. No ipak postoje neki komentatori koji smatraju kako bivša glumica ovim potezom pljuje po svim osobama koje se ozbiljno bave ovim poslom.

(E.Dž.)

Pročitajte još