Katarina zablistala u efektnoj vjenčanici, a Mate joj je parirao u kariranom odijelu i starkama

Piše: Redakcija

Mate Rimac i Katarina Lovrić priredili su spektakl, a neki mediji njihov odlazak pred oltar u subotu te svadbeno slavlje proglasili su vjenčanjem godine. Par koji je u vezi sedam godina, svoju ljubav najprije je ozakonio u maju u Splitu pred 30-ak zvanica, ali tek je u okolici Livna svadbeno slavlje eskaliralo i donijelo entuzijazam hercegovačkom kraju koje su supružnici izabrali za ceremoniju a iz kojeg oboje vuku porodične korijene.

U okolici Livna, tačnije mjesto Čaić na Livanjskom polju, mladenci su za svoje goste podignuli stakleni šator i okružili ga balama sijena prema želji mlade. Mladenci su na lokaciju stigli u u Neveri, a dojmu moderne bajke sigurno je doprinio i njihov modni izbor.

Dok je na civilnom vjenčanju u Splitu Katarina zablistala u elegantnom bijelom kombinezonu, ovaj put očarale je izborom efektne vjenčanice po koju se zaputila u Milano.

Raskoš bijele vjenčanice s krinolinom i puf rukavima te efektnom velikom mašnom na leđima Katarina je izbalansirala jednostavnom raspuštenom kosom koja joj je padala u blagim valovima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

Vjenčanica kakva svojim dizajnom podsjeća i na jednu od najpoznatijih u historiji–princeze Diane, istaknula je vitku Katarininu liniju i struk.

Stilski je odlično parirao i novopečeni suprug Mate koji se odlučio za karirano odijelo i bijele ‘starke’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutarnji.hr (@jutarnji.hr)

Izvor:miss7

(Dž.S.)

 

Pročitajte još