Zbog čega se pomladio muž Elle Dvornik?

Piše: Redakcija

Influencerica Ella Dvornik-Pearce podijelila je na Instagramu fotografiju svog supruga Charlesa, a ista je izazvala veliko zanimanje njenih pratitelja.

-Lice čovjeka kojeg je preporodilo preseljenje iz grada. Malo je reći da smo došli na svoje – naznačila je 30-godišnjakinja u opisu fotografije. Time je željela naglasiti kako je njihova nedavna seoba u Istru bila pun pogodak.

Složili su se s njom i brojni pratitelji koji su ustvrdili kako se 43-godišnji poduzetnik pomladio.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

”Baš ima lijep osmijeh. Sretan čovjek. Lijepo za vidjeti”, “Da, definitivni procvat za njega i to se vidi”, “Kad se zadovoljstvo s lica ne može sakriti!”, “Vidi se da je sretan… Drago mi je zbog vas”, “Zaista se vidi da uživa u svakom trenutku mislim da ga nikada nisam vidjela da se tako od srca smije, baš mi je drago da uživate i da vam je zaista jako, jako lijepo u Istri”, samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Pjesma možda kaže da je za sve krivo loše vino, no tajna ovog pomlađivanja možda se ipak krije u dobroj rakiji, odnosno likeru. Tako je barem dala naznačiti Ella kada je na komentar pratiteljice da “grappa čini svoje” ustvrdila kako supružnici radije uživaju u teraninu.

Izvor: Miss7

(I.J.)

Pročitajte još