Za najpopularnijim parom svi su se okretali: J.Lo i Ben Affleck modno usklađeni

Piše: Redakcija

Otkako su obnovili romansu Ben Affleck i Jennifer Lopez ne odvajaju se jedno od drugoga, a njihova stara/nova ljubav izaziva veliko zanimanje javnosti.

Par koji su mediji svojedobno prozvali Benifer gdje god da se pojavi izaziva veliku pozornost, a svojim su zadnjim pojavljivanjem pokazali da im nije strano ni modno usklađivanje.

Zanosna latino ljepotica, koja je ove godine proslavila 52. rođendan i može se pohvaliti nevjerovatnom figurom i mladolikim licem, u društvu dečka Bena Afflecka prošetala se ulicama Los Angelesa, a njihovi su stajlinzi ovoga puta bili pomno osmišljeni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Stars✨ (@dailyfeelstars)


Jennifer je bila mamac za poglede u elegantnoj kombinaciji u sivim i crnim tonovima, baš kao i Ben u crnoj košulji i trapericama od ispranog crnog trapera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨Diana✨ (@jlosgolden)


J.Lo je vješto kombinirala crni top bez rukava s midi suknjom kvadratnog uzorka koja je naglasila njen vitak struk, a stajling bez greške upotpunila je vrtoglavim štiklama i torbicom reptilskog uzorka.

Kosa podignuta u punđu i sunčane naočale lijepo su se uklopili u ovaj elegantni look slavne pjevačice, glumice i poduzetnice kojoj u posljednje vrijeme ide na svim poljima, kako poslovnom, tako i privatnom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bennifer👑💕 (@bennifer_02)

Izvor:tportal.

(DŽ.S.)

Pročitajte još