Slip haljine su savršen jesenski komad, evo kako ih nositi kad zahladi

Piše: Redakcija

Elegantne i ženstvene haljine uvijek su poželjan modni komad, a ima li haljine koja bolje opisuje navedene epitete od one slip kroja? Ovaj fantastični kroj haljine odiše profinjenošću i definitivno je primjerak koji svaka žena treba imati u ormaru. Također, glavni adut haljine su tanke naramenice koje na decentan i ženstven način otkrivaju vrat i ramena te naglasak stavljaju na žensku nježnu stranu. Kada je riječ o materijalima, najpoželjnije su one svilenkaste teksture, no možete ih nabaviti i u ostalim laganim tkaninama poput lana te neprekidno u njima uživati ne samo u toplim mjesecima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eniswardrobe (@eniswardrobe)

No, uživanciju svakako možete produžiti i u jesenskim danima jer se zahvaljujući jednostavnom i vrlo elegantnom dizajnu ova haljina nevjerovatno lako kombinira i prilagođava različitim trendovima i stilovima. Dakle, u ovim hladnijim danima bit će itekako nosiva, a totalno je in kombinacija s puloverom preko haljine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jess | Minimal Style (@_jessicaskye)

Ne događa se često da high-street brendovi uspiju izbaciti odjevni predmet koji je toliko uspješan da je u trendu iz godine u godinu, pa je zasigurno svjedočanstvo pravog materijala i dizajna. Pogotovo sada kada će kultna i genijalna haljina vladati svim godišnjim dobima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jess | Minimal Style (@_jessicaskye)

Izvor: Miss7

(I.J.)

 

Pročitajte još