Još mjesec dana dijeli nas od četvrtog izdanja AUDI B2B RUN utrke

Piše: Marketing

Za mjesec dana održat će se četvrta sezona AUDI B2B RUN utrke koja će okupiti rame uz rame predstavnike bh. poslovne zajednice. Ovogodišnja utrka održat će se u četvrtak, 30.09.2021., sa početkom u 18.00 sati na Vilsonovom šetalištu, te će na stazi dugoj 5 km provesti trkače kroz najljepše sarajevsko šetalište i plavu stazu stadiona Grbavica.

AUDI B2B RUN prepoznat je kao događaj koji spaja uposlenike kroz sport i aktivan život, što se pokazalo učinkovitim alatom za promovisanje zdravog načina života, te povećanje zadovoljstva i motiviranosti uposlenika, koji su posebno važni u današnje vrijeme.

Utrka se pozicionirala kao poslovno-sportski događaj koji se ne propušta u poslovnom svijetu, a u prilog tome govori i veliki broj prijavljenih kompanija iz IT sektora, farmaceutske, duhanske, prehrambene, tekstilne, auto i naftne industrije, bankarstva, osiguravajućih kuća, medija, obrazovanja, telekomunikacija, finansija, advokatskih kancelarija i marketinških agencija.

Stavljajući na prvo mjesto zdravlje i sigurnost svih učesnika utrke – trkača i navijača, četvrto izdanje AUDI B2B RUN utrke će se održati u potpunosti na otvorenom, poštivajući propisane epidemiološke mjere.

Prijave po redovnoj cijeni za sve zainteresovane kompanije otvorene su do ponedjeljka, 06.09.2021. Broj učesnika ovogodišnje utrke je ograničen, a sve zainteresovane kompanije svoje ekipe mogu da prijave putem sljedećeg linka: http://www.b2brun.ba/prijavi-se.php.

 

AUDI B2B RUN Team

 

 

Pročitajte još