Preminuo poznati modni urednik i suprug Toma Forda

Piše: Redakcija

U 72. godini preminuo je Richard Buckley, priznati modni urednik i novinar te suprug modnog dizajnera Toma Forda.

Kako stoji u izjavi Fordovih predstavnika, modni urednik i novinar Buckley, “umro je prirodnom smrću nakon duge bolesti” u nedjelju navečer.

“S velikom tugom javljamo da je preminuo voljeni suprug Toma Forda s kojim je bio 35 godina, Richard Buckley. Richard je mirno preminuo u njihovom domu u Los Angelesu s Tomom i njihovim sinom Jackom pored njega “, stoji u saopćenju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Le Nécrologue (@le_necrologue)

Richard Buckley je bio priznati modni novinar čija karijera je započela u 1979. godine u New York Magazinu 1979. Nastavio je s publikacijama koje su uključivale Women’s Wear Daily i Vanity Fair. Također je bio europski urednik časopisa Mirabella, suradnik-urednik u italijanskom Vogueu, a kasnije i glavni urednik Vogue Hommes International.

60-godišnji Tom Ford je na modnoj reviji 1986. godine upoznao Richarda Buckleyja.

Ford se prisjetio trenutka kada su se on i njegov pokojni suprug prvi put ugledali, a sve je opisao u intervju koji je dao za People 2016. godine.

“Oči su nam se srele i u roku od mjesec dana živjeli smo zajedno. Od tada smo nerazdvojni.” Čak i nakon više od tri desetljeća, Ford je rekao da se može “živo” prisjetiti prvog susreta s Buckleyjem. Bili su u liftu i do kraja vožnje, Ford je rekao da je znao da će ostatak života provesti s Buckleyjem. Kada je dizalo stalo, pomislio sam: ‘Ti si taj.’ To je to. To je doslovno bila ljubav na prvi pogled”, rekao je dizajner u intervjuu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eugenia Garavani (@eugeniagaravani)

Uz pomoć surogat majke su 2012. godine dobili sina Alexandera Johna Buckleya Forda. Ford i Buckley su bili u braku od 2014.

Izvor:rtl.tabloid

(Dž.S.)

Pročitajte još