Adelin vizažist otkriva trik zbog kojeg su joj oči uvijek tako lijepo našminkane

Piše: Redakcija

Malo umjetnika možemo prepoznati po njihovom „zaštitnom znaku“ kada je riječ o beautyju. Tu je svakako bio debeli eyeliner Amy Winehouse, Arijanin konjski rep i Cherina crna kosa do struka. Ali ako bismo trebali naći look koji je jednako kultan kao Adele, to je njena oštra linija tuša za oči.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli A N T H O N Y H . N G U Y E N (@anthonyhnguyenmakeup)


Retro linija iz 60-ih i koketne trepavice su izgled koji je zvijezda učinila svojim zaštitnim znakom još za vrijeme debija 2007. i albumom “19”. Sad, 14 godina kasnije pjesma s Adelinog povratničkog albuma, “30”, nakon šest godina pauze, već broji milijune pregleda. Njein zaštitni znak, savršena linija tuša do danas je bila tema mnogih magazina, a svi se pitaju u čemu je tajna njene besprijekorne šminke, posebno očiju.

Uz epski Instagram Live koji je uključivao razgovor čak i o tome s koliko je ljudi spavala (na šta naravno, nije odgovorila), aktivnosti za vrijeme lockdowna i omiljenu hranu, Adele je u posljednje vrijeme imala neke ozbiljne make up lookove. Višestruka dobitnica Grammyja izašla je i na naslovnici Voguea, pozdravivši svoj novi album.  Adele je bila toliko oduševljena radom svoje glam ekipe, da je uzviknula u objavi na Instagramu: “Za glam, garderobu, ekipu i sve u britanskom Vogueu …”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adele (@adele)

Naravno, tuš za oči glavna je značajka svakog njenog makeup looka. No, dok njen tuš privlači pozornost (s pravom, ipak je to remek-djelo), postoji detalj šminke za oči koji se često zanemaruje, iako je vjerojatno ključ za povezivanje svega. Kada nosi sjenilo, Adelein vizažist, obično njezin omiljeni Anthony H. Nguyen – nanijeti će joj sjenilo ispod oka, idući ravno uz njezinu donju liniju trepavica. Mnogi od nas se često fokusiraju na stavljanje i blendanje sjenila na kapcima, pa često zaborave nanijeti ga ispod oka. A upravo to je ključni trik koji otvara Adelin pogled.

-Stavljanje sjenila na područje donjeg kapka, pomaže u stvaranju uravnoteženijeg izgleda, objašnjava Dominic Skinner, globalni vizažist u MAC Cosmeticsu.

-Ova meka mješavina sjene ispod oka pomaže istaknuti bjeloočnice i stvara suptilnu definiciju. To je pametan način definiranja očiju bez ičega teškog i oštrog.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adele (@adele)

Dakle, sljedeći put kad budete stavljali sjenilo, pobrini se da zgrabite pahuljasti kist i provucite ga duž donje linije oka. Traje dvije sekunde i čini veliku razliku.

Izvor: Miss7

(I.J.)

Pročitajte još