Bh. influenserica Ilda Humić snimila svoj porođaj, video izazvao burne reakcije

Piše: S.P.

Ilda Humić je supruga, majka, menadžerica modnog brenda, a u slobodno vrijeme influenserica i samoprozvana zabavljačica. Ilda s preko 186.000 pratitelja na Instagramu dijeli svoju realnu porodičnu svakodnevicu i na izuzetno humorističan način uljepšava dane svakoga ko prati, ali i svrati na njen profil.

Osim smiješnih situacija koje voli podijeliti s pratiteljima, često pokaže i realne situacije koje mnogi influenceri ne bi nikada otkrili. Tako je ovoga puta, simpatična influencerica objavila video u kojem je snimila svoj porođaj i emotivne trenutke podijelila je sa svojim pratiteljima.

U 39. sedmici trudnoće Ilda je počela pripreme za porođaj, a u videu su se pojavljivali njen suprug, sin Lukman i kćerka Iman. Snimala je i preglede prije porođaja, pakovanje za bolnicu, a njen suprug Edin pomogao joj je i da zabilježi trenutke porođaja.

U samo dva dana video je skupio preko 170 hiljada pregleda i brdo različitih reakcija u komentarima.

“Draga Ilda, nisi nam samo prenijela događaje nego i emocije, dat ću sebi za pravo da kažem isplakali smo se svi od dragosti i emocija, i nasmijali uz vas, a nas koji smo prošli već kroz te “procese” vratili u te momente.”, “Ovaj video me rasplakao pa nasmijao, rasplakao pa nasmijao i tako u krug. Toliko smo svi ispratili tvoju trudnoću da pretpostavljam da nam je svima drago i da smo svi jedva čekali da se ovo desi i da nam postaviš video.”…, neki su od komentara ispod Ildinog videa s porođaja.

 

Pročitajte još