Rijetka fotografija 77-godišnjeg Michaela Douglasa s djecom

Piše: Redakcija

Michael Douglas pozirao je pred objektivom svoje supruge Catherine Zete-Jones te je objavio fotku sa svojom djecom.

Sudeći po fotografiji, 77-godišnji Michael bio je sjajno raspoložen, a u nimalo drugačijem raspoloženju nisu bili ni 21-godišnji Dylan te 18-godišnja Carys.

Sretna porodica posljednjih dana odmara na Karibima, a istraživali su tamošnju prirodu te su se fotkali u ležernim izdanjima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Catherine i Michael su inače prošle godine proslavili 20. godišnjicu braka, a glumica je tada potvrdila da im u ljubavi i nakon svih tih godina cvjetaju ruže.

– Ne mogu iskazati nježniji znak ljubavi od ovog nježnog poljupca, citirala je tada Shakespearea uz fotografiju na kojoj strastveno ljubi supruga uz zalazak sunca, a objavu su lajkale stotine tisuća njihovih obožavatelja.

Catherine i Michael upoznali su se na Deauville Film Festivalu 1998. godine, a lijepa je Velšanka holivudskog veterana očarala istu večer, dok se on njoj ipak nije svidio na prvu.

Douglas joj je već pola sata nakon upoznavanja rekao kako će biti otac njene djece, na što mu je Catherine odgovorila: “Znaš, čula sam puno toga o tebi. I mislim da je vrijeme da ti kažem ‘Laku noć’.”

Glumac se u to vrijeme rastajao od supruge Diandre Luker, s kojom je u braku bio 18 godina, te je priznao kako ga je bilo sram njegove izjave, pa je Catherine u znak isprike poslao poruku i cvijeće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)


Godinu dana kasnije su se zaručili, a vjenčali su se 18. novembra 2000. godine u poznatom njujorškom hotelu Plaza. Njihovo vjenčanje proglašeno je vjenčanjem godine, što i ne čudi jer su na njega potrošili čak 1,5 miliona funti, a u to su vrijeme svakako izazivali veliku pažnju zbog razlike u godinama.

 

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još