Kćerka Heidi Klum krenula je maminim stopama: Ima 17 godina i već se može pohvaliti naslovnicom Voguea

Piše: Redakcija

Leni Olumi Klum (17), kćer slavne manekenke Heidi Klum (48), krenula je stopama svoje slavne majke. Prvi veliki korak napravila je u aprilu prošle godine kada se fotografirala za naslovnicu magazina Glamour Njemačka, 20 godina nakon slavne majke koja je tada krasila naslovnicu.

Lenny ne krije da joj je već duže vrijeme želja fotografirati se za spomenuti magazin, ali da joj majka to prije nije dopuštala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

– Sada se konačno mogu baviti manekenstvom i jako sam uzbuđena zbog toga, otkrila je tada Leni te istakla kako joj je velika čast biti na naslovnici magazina čija je prva naslovnica bila njena majka.

Leni gradi vlastitu karijeru u manekenstvu, radi sve više kampanja, a s mamom je pozirala za naslovnicu magazina ‘Vogue’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Heidinoj nasljednici predviđaju blistavu karijeru koja je počinje. Prošle je godine potpisala ugovor s agencijom CAA, a mnogi vjeruju da će nadmašiti i majčinu slavu, koja joj je savjetovala: ‘Uvijek mi govori da se trebam zabavljati. Skači uokolo, zabavljaj se, budi energična i uzbuđena’, rekla je Leni za People.

Heidi Klum bila je u vezi s italijanskim biznismenom Flavijem Briatoreom s kojim je prekinula nedugo nakon što je saznala da je trudna, a Leni je odgojio i posvojio pjevač Seal, Heidin bivši suprug.

Leni je dosad imala priliku sarađivati ​​s mnogim poznatim brendovima: u augustu 2021. nosila je D&G modnu reviju, a najveći uspjeh u dosadašnjoj karijeri bilo je otvaranje njemačke sedmice mode.

Također, prošle godine je ostvarila saradnju s online trgovinom About You za koju je osmislila svoju kolekciju. Kolekcija je prodavana širom Njemačke.

Osim Leni, Heidi ima još troje djece – sinove Henryja (16) i Johana (15) te kćer Lou (12) koju je dobila s pjevačem Sealom (58) s kojim je bila u braku od 2005. do 2014.

Izvor: elle.hr

(S.P.)

Pročitajte još