Dragana Mirković otkrila bolnu ranu: Sve sam dobila u životu osim jednog

Piše: S.P.

Poslije novogodišnjeg nastupa na Kopaoniku Dragana Mirković vratila se u rodni Kasidol gdje je s porodicom proslavila Božić. Folk zvijezda je tokom praznika prvi put otkrila da je mnogo patila što joj se nije ispunila želja da rodi treće dijete.

‒ Sve sam dobila u životu osim trećeg djeteta, nažalost. Malo sam zakasnila s tim i precijenila sebe. Svi su mi govorili: „Jao, izgledaš mlađe, nemoguće da imaš te godine.“ I tako sam se ja malo zaboravila i onda kad sam htjela s četrdeset godina sebe da obradujem još jednom bebicom, moj biološki sat je bio takav da, nažalost, nisam mogla da dobijem treće dijete. To je jedina moja neostvarena želja – otkrila je Dragana za Star i istakla da je zbog toga dugo patila.

‒ Neko vrijeme sam jako patila, ali ne više jer imam divnu decu i radujem se njihovoj djeci, pa ću sve to nadoknaditi jednog dana. Doduše, oni su još mladi, treba još da prožive da bi kasnije mogli da budu kvalitetni za brak. Treba u mladosti da se provedeš, a kad se oženiš mlad, onda te taj nedostatak provoda dočeka kad ne treba, tako da im to ne preporučujem.

Pročitajte još