Pred Reese Witherspoon i Jimom Tothom je podjela imovine: Evo oko čega se moraju dogovoriti

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @reesewitherspoon

Holivudska zvijezda Reese Witherspoon objavila je vijest koja je iznenadila mnoge prijatelje i pratitelje, nakon gotovo 12 godina razvodi se od supruga Jima Totha. Nekad sretan i skladan par odlučio je krenuti odvojenim putevima, no zadržat će dobar odnos te njihov razvod neće biti jedan u nizu skandaloznih kakve smo navikli viđati u Hollywoodu. Svaki razvod uključuje i podjelu imovine pa je i to jedan od poslova koje će par morati riješiti.

Kao jedan od najuspješnijih parova, Reese Witherspoon i Jim Toth sada moraju podijeliti svoju imovinu, koja uključuje vrijedne nekretnine i poslove.

Veže ih i produkcijska kuća ‘Hello Sunshine’ koja se proslavila hit filmovima i serijama poput ‘Big Little Lies’ te ‘Daisy Jones i šestorica’, a u kojoj oboje imaju udio i mjesto člana odbora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

U avgustu 2021. Witherspoon je prodala većinski udio u tvrtki ‘Hello Sunshine’ Tomu Staggsu i Kevinu Mayeru, uz potporu privatne investicijske tvrtke Blackstone, u ugovoru koji je tvrtku procijenio na 900 miliona dolara . Nakon tog poslovnog poteza, Witherspoonova neto vrijednost procijenjena je na oko 430 miliona dolara, prema Forbesu.

Nedavno je glumila u romantičnoj komediji ‘Your Place or Mine’ s Ashtonom Kutcherom, a dio je stalne glumačke postave serije ‘Jutarnji show’ u kojem glumi s Jennifer Aniston, dok svaka zarađuje oko 2 miliona dolara po epizodi. Osim toga, sve se više priča o trećem nastavku kultnog filma ‘Plavuša s Harvarda’, koji je proslavio plavokosu glumicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Toth je u međuvremenu bio agent za talente u ‘Creative Artists Agency’ više od 20 godina, ali od 2020. godine bavio se nabavom sadržaja i talenata u firmi koja je brzo ugašena. Ipak, to ne znači da Toth spava već obavlja ulogu člana upravnog odbora tehnološke tvrtke ‘Flowcode’. Također je osnivač i član uprave ‘Draper Jamesa’, Witherspoonove tvrtke za odjeću.

Par je također zaradio milione kupnjom i prodajom nekretnina. Glumica je navodno prodala jednu kuću u Los Angelesu za 21,5 miliona dolara prošle godine, procijenivši ju na 5 miliona dolara više nego što je platila za nju 2020. godine.

 

Pročitajte još