Georgina Rodriguez: Progovorila o porodičnom životu s Cristianom Ronaldom

Piše: Redakcija

Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez, postali roditelji djevojčice kojoj su dali ime Alana Martina. Alana Martina je prvo dijete lijepe manekenke, a Cristiano je i ponosni otac  još troje djece, 7-godišnjeg Cristiana i blizanaca  Matea i Eve koji još nemaju ni godinu dana, a rodile su ih surogat majke čiji je identitet nepoznat. Gerogina u iskrenom intervjuu za španjolski Hello po prvi put progovorila o njihovoj vezi i  porodičnom životu…

‘Oboje smo izabrali ime, Cristiano je odabrao Alana, a ja Martina. Nismo htjeli da se raspravljamo pa  smo se složili oko da spojimo naša dva prijedloga’. – otkrila je 22 – godišnja manekenka dodavši kako je njezina veza s deset godina starijim Cristianom sada jača nego ikad.

Instagram

‘Christiano i ja imamo jako dobru vezu. Štaviše, naša je veza sada bolja nego ikad. ‘Djeca su izvor našeg veselja. Prva stvar koju napravimo kad se ujutro probudimo su topli zagrljaji s našom djecom. Izljubimo ih, igramo se s njima, brinemo o njima i kad su oni u pitanju, sa svime smo upoznati. Cijeli dan smo tu za njih’.

Instagram

Instagram

Cristiano i Georgina upoznali su se prije nešto više od godinu dana na zabavi modnog dvojca Dolce & Gabbane u Madridu. Ubrzo su fudbaler i balerina započeli romantičnu vezu. Sretni par je u julu ove godine objavio da čeka svoje prvo zajedničko dijete.

Pročitajte još