Amal Clooney: Skrivali smo se u mom stanu, više nisam mogla zaspati bez njega

Piše: Redakcija

Na tek održanoj dodjeli nagrada za životno djelo u Los Angelesu Amal Clooney je održala govor, budući da je njen suprug George Clooney osvojo nagradu za životno djelo, u kojem je bila i više nego otvorena. Ona nikada nije govorila o njihovoj ljubavi na ovako iskren i emotivan način kao u Los Angelesu, pred brojnim zvanicama sretnim što nagrada odlazi u ruke neprikosnovenog Clooneya.

-Nekako mi je lakše obraćati se sudu u ime optuženog, nego javno govoriti o svom mužu kao što to sad radim po prvi puta. No, radim ovo neizmjerno ponosna na sve što je postigao… Evo nekoliko stvari koje možda ne znate o Georgeu. Prije svega on je džentlmen… Svi koji ga znaju, čak i oni s kojima se ne slaže politički ili profesionalno, reći će vam da nije zaboravio odgoj u Kentuckyju. Na svakom snimanju koje sam posjetila, ekipa mi je govorila da će se George uvijek zauzeti za najslabije.

– Kad te gledam s našom djecom, to mi je najveća sreća na svijetu. Ispunjavaš naš dom smijehom i srećom, a to je bilo i prije nego su blizanci shvatili da im je tata Batman, lisica koja govori i prijatelj od Mary Poppins… Jako sam ponosna na tebe, ljubavi. Čestitam ti na ovoj velikoj nagradi koju si večeras primio. Ponosna sam, a znam da će i naša djeca, kad otkriju ne samo što si postigao nego i kakva si osoba, biti jednako ponosni na tebe – rekla je.

Prije nego što je George izašao na pozornicu, nježno je poljubio suprugu.

Prije nego što se popeo na pozornicu, George je poljubio suprugu nakon njenog emotivnog govora

Amal je ispričala i nepoznate detalje iz perioda njihove veze:

-Upoznala sam Georgea kad sam imala 35 godina i kad sam se već pomalo pomirila s idejom da ću ostati usidjelica. Tad smo se upoznali i počeli smo se krišom sastajati u mom stanu u Londonu. Ubrzo sam shvatila da, bez obzira na ishod, više ne želim biti ni sa kim drugim. Nisam mogla zaspati kad smo bili odvojeni i rekli su mi da imam poseban osmijeh i izraz lica kad čitam njegove poruke ili pisma koja mi je skrivao u torbi. Pet godina kasnije ništa se nije promijenilo. Prema njemu osjećam divljenje i svaki se put rastopim od njegovog osmijeha. Ljubavi, s tobom sam pronašla onu grandioznu ljubav za koju sam se oduvijek potajno nadala da postoji – kazala je Amal.

Clooney je u Los Angelesu dobio nagradu za životno djelo

Pročitajte još