Zdravko Čolić: Žena je stub porodice koji nosi najveći teret

Piše: Redakcija

Muzička zvijezda Zdravko Čolić ovih dana uveliko promoviše svoj novi album “Ono malo sreće” na kojem se već istakla pjesma pod nazivom “Ničeg nije bilo između nas” čij spot je je dobio svojevrsnu filmsku ekranizaciju. Pjesma govori o ljubavnim problemima, a Čola je i sam naglasio kakav odnos ima sa svojom suprugom Aleksandrom. 

-Moja supruga zaista nije ljubomorna. Nas dvoje smo jako dugo zajedno i povjerenje koje imamo je jedna od blagodeti našeg braka. Znate, kada se bavite poslom kojim se ja bavim, vaša druga polovina mora biti razumna. Aleksandra je od početka prihvatila mene sa karijerom koju imam, a kako je emancipovana žena, nije bilo potrebe da se bilo kada vode polemike oko žena kojima sam okružen. A hvala bogu, dosta ih je u publici- s osmjehom je prokomentarisao Zdravko. 

Na muzičkoj sceni je već nekoliko decenija, te dodaje da je bilo trenutaka kada je jako teško odoljeti izazovima posla, a ujedno ostati “na zemlji”, pri tom, posvetiti dovoljno pažnje porodici. On je naglasio da mu publika daje veliku energiju ali da se ipak najljepše osjeća u društvu supruge Aleksandre i kćerki Une i Lare.

 

-Drago mi je da sam dobio priznanje za doprinos u diskografiji od moje izdavačke kuće u Hrvatskoj sa kojom imam sjajnu saradnju već godinama. Ostvarili smo vrhunske tiraže i realizovali mnogobrojne koncerte na zadovoljstvo publike. Album “Ako priđeš bliže” ostao je najtiražniji album, tako da je ovo ujedno i priznanje svim mojim saradnicima- rekao je Čolić. 

Zdravka narednih dana očekuje promocija novog albuma, a u planu su koncerti u Zagrebu, Tuzli i Skoplju.  

Pročitajte još