Nova godina: I odrasli pišu Djedu Mrazu

Piše: Redakcija

Da se novogodišnji pokloni željno očekuju pokazala su i brojna pisma odraslih koja su stigla na adresu Djeda Mraza u ruskom gradu Veliki Ustjug. U saopštenju koje je objavljeno iz sjedišta kuće Djeda Mraza navodi se da je do 1. decembra iz brojnih zemalja svijeta primljeno 76.453 pisma, ili za 4.000 više nego prošle godine.

-Otprilike trećinu pisama poslali su odrasli, jer nisu samo djeca ta koja vjeruju u čuda. Žene traže stan u centru grada, ljetovanje na moru ili posao u državnom sektoru, dok muškarci traže povišicu, napredak u karijeri i novi automobil- navodi se u saopštenju.

Oni su saopštili da odrasli žele i zdravlje za članove svojih porodica i mir na Zemlji, dok penzioneri traže finansijsku pomoć.

-Kada se radi o djeci, uglavnom od Djeda Mraza traže nove elektronske uređaje, figure iz video-igrice “Liga legendi”, čuvenu “barbiku”, kozmetiku za djecu, 3D olovku, avione i automobile na daljinsko upravljanje, a popularni su i bicikli, skejtbordovi, skije, lopte za fudbal ili odbojku, kao i društvene igre “Monopol” i “Mafija”- rekli su iz kancelarije Djeda Mraza.

On ističu da Djed Mraz prvo odgovara na ljubazna i kreativna pisma, koja su ujedno i najbrojnija ove godine.

Pročitajte još