Tony i Dubravka Cetinski proslavili pet godina braka

Piše: Redakcija

Poznati kantautor Tony Cetinski posljednjih nekoliko dana proveo je na čarobnom putovanju u Izraelu gdje je sa suprugom Dubravkom proslavio petu godišnjicu braka. Tokom romantičnog putovanja, Tony i Dubravka posjetili su Jerusalem gdje su obišli znamenitosti ovog historijski bogatog grada. O tome kako su se proveli na ovom putovanju, svjedoče brojne fotografije koje su objavili na društvenim mrežama, dok je Dubravka svoje utiske opisala citatom iz Biblije.

-Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav; ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se. Nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini. Sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje. Prorokovanja? Uminut će. Jezici? Umuknut će. Spoznaje? Uminut će. (1. Korinćanima 13, 4-8)- napisala je Dubravka na svom Facebooku.

Tokom prethodnih pet godina, Tony i Dubravka su u tri navrata proslavili svoje vjenčanje. Nakon vjenčanja u Las Vegasu, uslijedila je svadba u Vinkovcima, gdje su sa mladencima slavili samo najbliži članovi porodice, a treće veselje za svoje prijatelje, upriličili su u Zagrebu.

Pročitajte još