Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones: Razlika u godinama im ne smeta

Piše: Redakcija

Ovogodišnja dodjela SAG nagrada prošla je u izljevima ljubavi, a za njih su zaslužni Emily Blunt i John Krasinski, kao i Michael Douglas koji nije mogao prestati pričati o supruzi, Catherine Zeta-Jones, s kojom je u braku već 18 godina.

Upoznali su se 1996., na filmskom festivalu, a glumac ju je zaprosio1999.godine. Iako su u braku već 18 godina javnost nikada nije prestala pričati o razlici u godinama kod ovog para. Razlika iznosi 25 godina, pa su njihovu vezu ali i brak svi na samom početku osudili na propast.

Čini se da je ipaj ovaj stabilni brak dokazao kako su svi bili u krivu, te da im godine ne predstavljaju nikakvu prepreku.

– Historijski gledano, nema ničeg novog u vezi starijeg muškarca i mlađe žene. Kada mi je moja majka pričala o muškarcima, ali i otkrivala tajne života, nikada nije stavljala godine kao prepreku. Smiješno, naročito jer su Michael i moji roditelji istih godina. Kada dođemo kod njih nikada nas ne gledaju kao par u kojem je on 25 godina stariji od mene – ispričaja je Catherine.

Pročitajte još