Donatella Versace donijela iznenađujuću odluku: Neću još dugo ostati u ovom poslu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BoO8ExtHZhW/

Modna dizajnerica Donatella Versace važi za jednu od omiljenih žena u svijetu mode. Nakon što je 1997. godine izvršen atentat na njenog brata Giannija koji je bio na čelu kompanije, Donatella je preuzela porodičnu kompaniju i nastavila uspješan niz poslovanja. Iako će u maju proslaviti svoj 64. rođendan, Donatella ne odustajeod svog modnog stila i mini suknji za koje često ističe kako se radi o njenom omiljenom dijelu garderobe. Dizajnerica tvrdi kako ne treba uvijek poštovati modna pravila već se treba oblačiti onako kako se svako od nas osjeća.

-Najvažnije je da ukoliko želite da gurate stvari unaprijed ne mislite na svoje godine. I naravno da ne treba da se oblačite u skladu sa svojim godinama- rekla je Donatela.

Kada su je upitali kada će okončati svoju veoma uspješnu dizajneersku arijeru, Donatella je mnoge iznenadila rekavši da neće zauvijek ostati u ovom poslu.

-Vjerovatno ne bih trebalo ovo da govorim, ali neću zauvijek raditi za “Versace”. Ali dok sam ovdje radit ću sasvim posvećeno- izjavila je Donatella.

View this post on Instagram

Ciao New York! I’ve arrived! ❤️😉

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace) on

Pročitajte još