Taylor Swift prolazi kroz teške trenutke: Moja mama se ponovo bori za život

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bs8YjeQlc5z/

Pjevačica Taylor Swift uskoro će proslaviti svoj 30. rođendan, no, rođendanska zabava pala je u drugi plan nakon što je pjevačica obavjestila svoje fanove kako zbog porodičnih problema, ove godine neće biti slavlja. naime, u intervjuu za magazin “Elle”, Taylor je saopštila bolnu vijest koja se tiče njene majke. Iako je već jednom uspjela pobijediti opaku bolest, Taylor je javnosti sapoštila kako se karcinom ponovo pojavio zbog čega je posljednjih sedmica jako nesretna.

-Moji su roditelji imali rak, a sada moja majka ponovo vodi bitku za život. Sve to naučilo me da u životu postoje samo pravi problemi i sve ostalo. Karcinom moje majke pravi je problem. Prije sam znala da budem nervozna i tokom dana da imam promjene raspoloženja. Odlučila sam da prestanem da se nerviram, da se oslobodim stresa i posvetim se pravim problemima- izjavila je pjevačica i dodala kako je i sama prošla kroz veoma težak period, posebno onda, kada je protiv nje pokrenuta “hajka” zbog čega je mjesecima bila jako depresivna.

Taylor je istakla kako je zbog svih problema koji su je okruživali, prestala da obraća pažnju na nebitne priče i ljude, i okrenula se svom poslu i porodici iz koji je crpila samo pozitivnu energiju.

-Prije nekoliko godina neko je započeo online kampanju mržnje protiv mene, nazivajući me zmijom. Činjenica da je toliko ljudi prihvatilo tu kampanju i nastavilo s njom učinilo me očajnom. Nikada se u životu nisam osjećala toliko loše, ali s druge strane, ne mogu vam reći koliko je bilo teško ne nasmijati se kada bi se na sceni pored mene naduvala 20-metarska kobra koju sam nazvala Carin, ispred 60 hiljada fanova u delirijumu. Time sam zapravo zlim trolovima odgovorila šta mislim o njihovoj kampanji- naglasila je Taylor.

Pročitajte još