Da li je bankrotirala: Jedna od najljepših žena svih vremena rasprodaje svoju garderobu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BeGk1syhkuH/

Jedna od najpoželjnijih dama svih vremena, Samantha Fox svojevremeno je karijeru modela zamijenila muzičkom, gdje je ostavila neizbrisiv trag. Nakon godina pauze, Samantha se prije nekoliko mjeseci vratila na javnu scenu, a pažnju medija privukla je jednim potezom koji je mnoge iznenadio. Naime, atraktivna plavuša koja je 80-tih mamila uzdahe muškaraca širom planete, odlučila je na aukciji ponuditi neke od svojih najpoznatijih modela koje je nosila tokom revija i snimanja spotova. Samantha je naime, odlučila rasprodati svoju kolekciju donjeg veša, kupaćih kostima i korseta, a među brojnim odjevnim predmetima našle su se haljine i koresti koje je nosila tokom snimanja spotova.

-Komadi odjeće dolaze sa Samanthinim potpisom te fotografijom koja potvrđuje autentičnost artikala- stoji u opisu njenog oglasa.

Kada je riječ o cijenama, mnogi smatraju kako Samantha ipak nije pretjerala budući da grudnjaci koštaju 100 eura, dok je njen bikini koji je nosila u džungli za vrijeme snimanja showa “‘I’m a Celebrity”‘ već prodat za skoro 300 eura.

Razlog njenog nesvakidašnjeg poteza brojni stručnjaci iz svijeta showbizza pravdaju činjenicom da je Samantha već zagazila u godine kada zbog svog fizičkog izgleda više ne dobija tako unosne poslovne ponude, pa je rasprodaja njenih najatraktivnijih odjevnih komada jedan od načina da ostvario ozbiljnije prihode.

Pročitajte još