Nakon godinu braka: Poznata glumica i njen suprug donijeli odluku da žive zajedno

Piše: Redakcija

Poznata glumica  Gwyneth Paltrow nedavno je šokirala javnost, a nakon što je priznala da sa suprugom Bradom Falchukom,  s kojim se vjenčala u septembru prošle godine,  pod istim krovom živi samo četiri dana u sedmici.

– Svi moji prijatelji koji su u braku kažu da način na koji mi živimo zvuči idealno i da ne bismo trebali ništa mijenjati. Kada izađete iz dugogodišnjeg odnosa i shvatite šta ste pogrešno radili, drugi ili treći put ste spremni stvarima pristupiti drugačije – rekla je slavna glumica tada. 

No, čini se da su sada odlučili da to promjene, te je njen suprug u jednom od nedavnih intervjua otkrio kako su napokon spremni da se usele u zajednički dom. Naime, on je otkrio da su zajednički život izbjegavali zbg svoje djece, a Gwyneth ima 15-godišnju kćerku Apple i 13-godišnjeg sina Mosesa iz braka s Chrisom Martinom, dok Brad također ima sina i kćerku iz prošlog braka.

– Počet ćemo da živimo zajedno u septembru. Razvod je težak, posebno za djecu, te nismo željeli da forsiramo stvari – rekao je on. 

 

Pročitajte još